Prelate camioane

Produsele noastre beneficiaza de calitate superioara, atat datorita personalului calificat, cat si datorita materialelor care se incadreaza perfect in standardele impuse de Comunitatea Europeana pentru prelate TIR :SIOEN (Belgia), NAIZIL (Italia)

Prelate culisante

Sisteme pentru masinile de distributie, culisante pe lateral, roluite pe vertical, culisand doar tavanul si lateralele separat sau toata prelata deodata. Aceste prelate, desi mai costisitoare, sunt utile si eficiente usurand la masini efortul depus pentru decopertare. Economisind timpul la inacarcare si descarcare.

Accesorii pentru prelate

FRANZ MIEDERHOFF (Germania) Fiind importatori directi, la noi puteti beneficia de cele mai bune preturi.

Inscriptionari

La colare folosim: folii profesionale ORAMAT, cutter-plotter marca ROLAND pentru taierea siglelor si a literelor, foaie de transfer pentru pozitionarea acestora conform schitelor: pe suport rigid - autoturisme, vitrine, etc. pe suport flexibil - bannere, panouri publicitare, copertine, prelate, etc.

Policromia

Pentru personalizarea prelatelor de camioane prin macrofotografiile ce se executa pe suport PVC .Pentru bannere si panouri publicitare de mari dimensiuni

Reparatii prelate

- Reparam prelate executate atat de firma noastra cat si de altii. - Repararea prelatelor se face prin termosudare sau prin schimbarea partii deterioarate. - Intretinem prelate ale parcurilor auto ale clientilor.

Copertine

Copertine simple sau complexe, mobile sau fixe, din material PVC, de dimensiuni mici sau mari, in orice culoare posibila, translucide, simple sau personalizate.