Teherautók és haszongépjárművek ponyvázása

Termékeink kiváló minőségűek, amit a szakképzett személyzet és felhasznált anyagoknak köszönhetünk. Termékeink mindegyike tökéletesen egyezik az Európai Unió szabványai által előírt TIR: SIOEN (Belgium), NAIZIL (Olaszország) ponyváival.

Tolótető

Csúsztatható és elhúzható rendszerek oldalirányba, függőlegesen, csak a tető és vászon oldalán, külön-külön vagy egyszerre. Ezek ugyancsak ponyvából készülnek. Drágábbak, cserébe hasznos és hatékony segítségnek bizonyol rakodásnál, egyszersmind időt és energiát spórolva.

Tartozékok és kiegészítők

A németországi FRANZ MIEDERHOFF közvetlen importőr, így csakis nálunk élvezhetik a legjobb piacon árat.

Feliratok

Logók, ábrák, betűk és feliratok elkészítésénél profi Oram fóliát használunk, amit egy ROLAND plotter vág formára vázlatai alapján. Ezek a fóliák ragaszthatók merev (kaszni, kirakat, ablak, stb.) vagy rugalmas (banner, óriásplakátok, napellenzők, stb.) felületre.

Polikróm eljárás

Teherautók és nagyobb felülető ponyva anyagok (pl. óriásplakát) testreszabása, az ütésálló PVC szerkezetre.

Ponyvavászon javítása

- Saját és mások által készített munkákat is vállalunk - Javításaink magába foglalja a hegesztést és a tönkrement rész cseréjét - Ügyfeleink autóflottáját karbantartjuk

Napellenzők és előtetők

Vállalunk egyszerű vagy egyedi napellenzők készítését és javítását, ami lehet: mobil és/vagy beépített, PVC anyagú, bármilyen méretben és színben, de akár áttetsző is.