Tisztelt (jövőbeni) ügyfelünk!

Cégünk az évek során fokozatosan vált egy egyre inkább erősebbé a hazai piacon a teherautók pányvázása és felszerelése terén, ahogy sátrak és egyéb könnyűszerkezetes építmények esetében is. 2006 óta állunk az Ön rendelkezésére, és hiszünk abban, hogy minden akadályra van egy a megoldás.

Mi tesz minket különlegessé?

Termékeink sokszínűségei, a felhasznált anyagok garantált minősége, csapatunk felkészültsége, törekvéseink a tökéletesre, ügyfeleink megelédésére – mindezt a lehető legkedvezőbb piaci áron. Munkáinkra jótállást vállalunk, ahogy a karbantartásukat is vállaljuk úgy a mi, úgy a mások által végzettekre. Szakembereink arra törekszenek, hogy átültessék a gyakorlatba azokat az ötletek és a követelmények, amiket Ön eléjük támaszt. Ugyanakkor számunkra, mint gyártók, a legfontosabbak a versenyképes ár, valamint a rugalmas munka. A munka, amit az a vágy motivál, hogy létrehozza a minőség és az ár közötti optimális viszonyát bonyolultságától függetlenül. S mi is bizonyítaná ezt jobban, mint az a progresszivitás, amivel nemcsak hogy neves ügyfeleink, de a szakma által is elismertekké váltunk? Az alábbi linken megtekintheti a 2016os első helyezésünket a Top Romániai Kis Vállalkozások szegmensében.

Minőség

Mert azt akarjuk, hogy a legjobbat nyújtsuk, munkáink különleges minőségűek: Anyagok és a legújabb kiegészítők Pontos és figyelmes Szakemberek terén Ellenőrzött, részletes utómunka és átvizsgálás

Gyorsaság

Figyelembe véve a megrendelő igényeit, a vállalatnak elérhetőségét, optimalizáljuk a termékek értékesítésének a feltételeit. Mert azt akarjuk, hogy a végrehajtás ideje minimális legyen.

Professzionalizmus

Mert azt akarjuk, hogy a legjobb: képzett emberek alkossák csapatainkat a munkálatokat szakemberek felügyeljék minőségi és az évek próbáját kiállt importőrjeink legyenek.